Sağlık Müdürlüğü koordinasyonundaki TRSM İl Koordinasyon Kurulu toplantısına Bolu TRSM ev sahipliği yaptı...

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Bolu İl Müftülüğü, Bolu İŞ-KUR, Bolu SGK İl Müdürlüğü, Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Bolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Bolu Halk Eğitim Müdürlüğü, Bolu İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanlığı, Bolu Personel, Acil, Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihazlar Başkanlığı, AİBÜ İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi ve Bolu İl Sağlık Müdürlüğü’nden temsilcilerin katılımı ile 17/06/2019 tarihinde 15:00 'de Bolu Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde “TRSM İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı” yapılmıştır.

Resim Galerisi
  • Resim (1).jpeg