T.C. Sağlık Bakanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Bolu İl Sağlık Müdürlüğü İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi

İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

Güncelleme Tarihi: 01/11/2018

Adem ANAÇadem_anac.jpg

1980 Yılında Bolu ili    Gerede ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Gerede’de okudu. 1997 yılında Kızılcahamam Sağlık Meslek Lisesinden mezun oldu. 2002 yılında Ardahan İl Sağlık Müdürlüğünde Sağlık Memuru olarak atandı. 2004 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden Mezun oldu. 2012 yılında Gerede Devlet Hastanesinde Müdür Yardımcısı sözleşmeli yönetici olarak göreve başladı. 2014 yılında Bolu İzzet Baysal Eğitim Araştırma Hastanesinde Müdür Yardımcısı sözleşmeli yönetici olarak görev yaptı. 2017 yılı Aralık ayından itibaren Hastanemizde İdari Mali İşler Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.